POSEBEN DAN

Spoštovani starši in skrbniki naših učencev!

Pa smo preživeli današnji šolski dan, ki je zagotovo bil eden tistih posebnih in ki ga do sedaj še ni bilo, saj so se morali učenci v šoli prvič samotestirati. Našim učencem smo ga želeli čim bolj polepšati, zato smo ga preživeli kot dan dejavnosti in to zunaj, kjer smo se podali v različne smeri po Martinovi poti.

Veseli smo, da vas je večina staršev stopila na stran šole, ki je dolžna spoštovati odlok in ukrepe, ter brez kakršnihkoli težav podala soglasje, za kar se vam zahvaljujemo, obenem pa se zahvaljujemo tudi staršem nekaterih najmlajših, ki ste pomagali svojim otrokom. Ostali učenci so postopek zelo suvereno opravili, vsi testi pa so bili negativni.

Vsi skupaj se nahajamo v isti situaciji in želja vseh je, da se razmere čimprej umirijo in da se določeni ukrepi, ki jih uvaja nov odlok, vsaj omilijo. To pa lahko dosežemo le, če jih upoštevamo, se medsebojno razumemo in sodelujemo.

V želji, da bi se vsi učenci izobraževali v šoli, kar je glavni cilj nas vseh, v petek, 19. 11., pričakujemo, da se bodo vsi učenci samotestirali v šoli, saj so danes tisti, ki so to samostojno storili, dokazali, da jim lahko zaupamo. In lepo je bilo videti, kako ponosni so bili nase, še posebej prvošolčki. Kljub temu pa za vse tiste, ki morda še dvomite v otrokovo samostojnost, velja, da je pri izvajanju samotestiranja učencev prvega vzgojno–izobraževalnega obdobja izjemoma dovoljeno sodelovanje staršev.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost