Novice

Joe Fullman: VELIKA KNJIGA ČAROBNIH TRIKOV   
   
Ste že kdaj opazovali čarodeja, ko je izvajal neverjetne trike, in se spraševali, le kako to počne? Če vas to zanima, potem je ta knjiga prava za vas.    V omenjeni knjigi je predstavljeno več kot 50 različnih trikov, in sicer triki s kartami, z vrvjo in s kovancem, spretnosti s prsti in miselni triki.  
   
VSE NAJBOLJŠE!   
   
To je zbirka 400-tih voščil, izrekov in citatov za vsako priložnost: rojstvo in krst, rojstni dan in god, obhajilo in birmo, valentinovo, materinski dan, božič in novo leto, poroko, zaobljubo, obletnico, šolo in poklic, upokojitev, sožalje in voščila v različnih jezikih.  
   
Mojiceja Podgoršek: LEP JE  
   
Gre za zelo kakovostno knjigo, ki je napisana v treh jezikih, in sicer v slovenščini, angleščini in kitajščini. Predstavlja nam kraljestvo lepote najrazličnejših predmetov, pojmov in dejavnikov, kot so lepota oblakov, dežja, dežnikov, mostov, dnevov …   
   
POZDRAVLJENE, ŽIVALI!  
   
To knjigo priporočamo vsem mladim bralcem, ki želijo spoznati najrazličnejše domače živali in njihovo tipično oglašanje. Knjiga je prijetna tudi na otip, saj je vsaka žival predstavljena s sliko in tipično značilnostjo živalske kože, ki prekriva žival.  
   

        Lucy in Stephen Hawking: Jure in zakladi vesolja

Ta knjiga je primerna za učence tretje triade.
Priporočamo jo vsem tistim, ki jih zanima vesolje. Opisuje zanimivo dogodivščino, ko se Jure odpravi na lov za vesoljskim zakladom. Na poti do zaklada pa mora rešiti vesoljske uganke. V knjigi ne manjka zanimivih podatkov in slik o planetih oziroma celotnem vesolju.

Za rešitev ugank čimprej preberi knjigo.

Toon Tellegen: Jutri je bila zabava

Knjiga je namenjena predvsem učencem 2 triade
V tej knjigi je veliko zanimivih zgodbic z ilustracijami Ingrid Godon. Opisuje 4 zgodbice, ki jih povezujejo letni časi, ob katerih se živali sprašujejo o različnih vprašanjih, a nanje težko dobijo odgovore. Zato si brž izposodi to knjigo in mogoče boš ravno ti rešil/a  kakšen odgovor.
 

(Visited 856 times, 1 visits today)
Dostopnost