OBVESTILO ZA STARŠE IN UČENCE

Spoštovani starši, dragi učenci in učenke!

Vlada RS je sprejela sklep, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport pa je poslalo okrožnico, s katero so sporočili, da v ponedeljek, 1. 6., pričnejo s poukom v šolskih prostorih učenci 4. in 5. razredov, v sredo, 3. 6., pa tudi učenci od 6. do 8. razreda.

Pouk za vse učence bo potekal po klasičnih urnikih, ki so veljali pred epidemijo, le da bodo tudi učenci od 6. do 9. razreda imeli pouk po oddelkih v matičnih učilnicah; to pomeni, da učenci 6. a v učilnici NEM, 6. b v učilnici GEO-ZGO, 7. a v učilnici MAT1, 7. b v SLO1, 8. a v TEH, 8. b v LIK, 9. a v učilnici BIO-KEM, 9. b pa v MAT2. Diferenciran pouk v 8. in 9. razredih bo pri predmetih matematika, slovenščina in angleščina v 3. skupini potekal v učilnici ANG.

Malicali bodo v svojih razredih, kosili pa v kuhinji po določenem vrstnem redu.

Režim šolskih prevozov ostaja enak za vse relacije in vožnje kot pred zaprtjem šol meseca marca. Nacionalni inštitut za javno zdravje zaradi zagotavljanja varovanja zdravja priporoča, da učenci, če je možno, manj koristijo šolski prevoz in v šolo pridejo peš ali s kolesom.

Ob vrnitvi v šolske prostore bodo učenci odšli v svoje matične razrede, kjer jih bodo pričakali učitelji, ki jih to uro poučujejo.

Organizacija pouka in dela poteka v skladu z navodili Ministrstva in s priporočili NIJZ.

V šolo tako pridejo samo zdravi učenci (starši morajo podpisati izjave o tem in jih vrniti razrednikom).

V ponedeljek in torek, ko za učence od 6. do 8. razreda še poteka pouk na daljavo, bodo imeli le-ti prav tako klasični urnik, ki je veljal pred epidemijo.

Za vse odgovore glede ponovnega vstopa učencev v šolske prostore se obrnite na razrednike vaših učencev.

Učenci in učenke, želimo vam čim prijetnejši ponovni vstop k pouku v šolskih prostorih.

 

 

(Visited 149 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost