Pa je za nami … Šport-Špas in 8. dobrodelni Sončkov tek

V soboto, 14. maja 2022, nam je uspelo uspešno izpeljati športni dan za naše učence, hkrati pa dan druženja vseh generacij in letos že 8. dobrodelni Sončkov tek. Prireditev je v čudovitem sončnem dopoldnevu obiskalo veliko rekreativnih tekačev, staršev in drugih sorodnikov naših učencev ter otrok iz Vrtca Sonček.

Učenci in obiskovalci so se lahko pomerili v teku, se preizkusili v različnih športnih igrah in plesni delavnici, se seznanili s pridelavo in vrstami medu, se poučili o zdravstveni preventivi, si ogledali delavnico z reševalnimi psi, reševalno in gasilsko vozilo in še marsikaj, veliko navdušenja pa je poželo srečanje z odličnima slovenskima športnicama, alpsko smučarko Ano Drev in deskarko na snegu Glorio Kotnik.

Dobrodelnega teka dvojk, ki je potekal v 4 kategorijah, se je udeležilo kar 135 parov. Absolutni zmagovalci so bili 3 šolski pari, in sicer sta 1. mesto dosegla Jonatan in Lev An Juras s časom 15:49, 2. mesto Mark Ločičnik in Urh Vajngerl s časom 15:59 ter 3. mesto Nace Kovač in Nik Feldin s časom 16:11. Za odličen uspeh jim iskreno čestitamo in želimo še veliko tekaških podvigov.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste kakor koli pripomogli k organizaciji naše prireditve, še posebej pa vsem, ki ste s svojimi prispevki darovali v šolski sklad Z roko v roki. Iskrena hvala. /Foto utrinki/

(Visited 253 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost