Pred prvim šolskim dnem – informacije

Počitnic je konec in pred nami je novo šolsko leto, zato  vas želimo seznaniti z nekaterimi začetnimi organizacijskimi informacijami. Prvi šolski dan se bo za vse učence od 2. do 9. razreda pričel jutri, 1. 9. 2022, ob 8.20. Do 8.10 se učenci 2. razreda zberejo pri vhodu v prizidek, učenci od 3. do 5. razreda zadaj pri kolesarnici, medtem ko ostali učenci od 6. do 9. r. pred šolo. Po vse učence bodo prišli razredniki in jih odpeljali do garderobnih omaric in nato v matične učilnice.

Prvi dve šolski uri bo razredna ura, nato pa bo pouk po urniku. Šolski prevozi bodo zjutraj in po koncu pouka potekali po ustaljenem voznem redu.

Sprejem za bodoče prvošolčke in njihove starše bo ob 8.45 v avli šole.

Spoštovani starši in skrbniki, prosimo vas, da si preberete tudi obvestilo MIZŠ o preventivnem ravnanju in priporočila higienskih ter organizacijskih ukrepov v VIZ, saj si vsi želimo, da bi pouk potekal v šoli, čemur je tudi namenjena. To pa je dejansko odvisno od spoštovanja ukrepov in delovanja vseh nas. Hkrati vas prosimo, da se o tem (predvsem o higieni rok in higieni kašlja) pogovorite tudi s svojimi otroki in poskrbite, da bodo le-ti v šolo prihajali zdravi.

Ker smo prepričani, da vsi učenci znajo samostojno vstopiti v šolo in oditi do učilnice, vas vljudno prosimo, da jutri in v bodoče pospremite učence le do zunanjih površin oz. vhoda v šolo in v šolo ne vstopate. Izjema so starši prvošolcev, ki bodo prihajali v jutranje varstvo.

Vse ostale informacije bodo objavljene na šolski spletni strani in v naši spletni publikaciji.

Vsi zaposleni se že veselimo ponovnega srečanja z učenci in dobrega ter uspešnega sodelovanja z vami, spoštovani starši.

S prijaznimi pozdravi

(Visited 348 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost